Saznajte sve o našem delovanju na polju

NUTRICIONIZMA OPORAVKA NAKON POVREDA KONDICIONOG PROGRAMA

“Basic Control Academy” je u širem smislu Vaš prvi personalni fitnes centar, dok u užem smislu podrazumeva sistematičnu dnevnu brigu svojih klijenata, kada je u pitanju:

Rad
Trud
Upornost
Rezultati

Basic Control Academy program:

Stavljamo tačku na neodržive „Jo-Jo“ dijete, pored kojih se loše osećamo, slabimo i nerviramo se. Naučimo jednom i za sva vremena, šta da jedemo, u kojoj količini i u koje vreme.

Saznajte na koji način, da se oduprete plasiranim demagoškim manipulacijama farmakoindustrije i njima sličnim, jer istima nije cilj Vaš rezultat, niti Vaše zdravlje, već isključivo njihov profit. Edukujte se o pravilnoj ishrani i greškama aktuelnih dijeta, odnosno restriktivnih ishrana.

„Znanjem protiv zabluda i prevara u ishrani“.

Ovaj tip treninga je osnova svakog sporta, podloga svake aktivnosti i preduslov zdravog tela, brzog metabolizma, jakih kostiju, mršavljenja i ubrzane potrošnje masnih naslaga.

Ovim treningom Vam je zagarantovano sveukupno zdravlje i lep fizički izgled. Najnapredniji trening snage učiniće da svakodnevne aktivnosti i obaveze, izvedete sa lakoćom i osmehom.

„Snaga je temelj lepe fizičke spoljašnosti i zdravog života“.

Dugogodišnjim iskustvom, došli smo do jednog zaključka: Floskula „Biti debeo i srećan“, nije ništa drugo, nego urban mit.

Povećan procenat masti, vodi ka hormonskom dizbalansu, koji više teži ka depresivnom stanju, nego ka „sreći“.

Rizik od opasnih bolesti koje prate ovo stanje, nikako ne smemo shvatati neozbiljno.

„Vaše telo ne moraju da oblikuju masti“.

Nama ste Vi i Vaše zdravlje najbitniji.

Sa tim u vezi, naša saradnja sa jednim od najcenjenijih fizioterapeuta u okruženju, omogućila je našim članovima, detaljan pregled kičme, zglobova i mišića, kako bi se blagovremeno uočio potencijalni problem i sam trening usmerio ka manje rizičnim, a isti rezultirao otklanjanjem bolnih tački, koje donosi moderan način življenja.

„Zajednička misija, za dobro naših klijenata“ .

Koliko puta ste samo pomislili: „Kako bi bilo lepo, trčati, a ne umarati se, raditi sklekove bez poteškoća, savladavati prepreke, koje su svima teške, skočiti, trčati, podići...“. Vreme je da čujete istinu, nadam se da ste spremni? „Vi to možete!“.

Sve što Vam je potrebno, jeste volja, a ostalo je naša briga.

“Dostignite i prevaziđite sve ono, što ste mislili da je nemoguće”.

Neretko se dešavaju povrede, bile one sportske prirode ili splet nezgodne situacije.

Naš stručni tim, sastavljenih od renomiranih personalnih trenera i jedne od najcenjenije fizioterapeutske prakse, učiniće Vaš oporavak bržim i lakšim, te Vas ojačati, kako se povreda više ne bi ponovila.

„Vaš oporavak i prevencija povreda, je naša stručnost“.