EDUKACIJA PRAVILNE ISHRANESvesni smo činjenice da je zaista teško ispraviti svoje greške u ishrani i problem prekomerne težine, jer smo pretrpani dezinformacijama. Shvatamo da kvalitetnim ulaganjem, odnosno obrazovanjem na polju nutricionizma, ne činimo puko informisanje, već dajemo preko potrebno znanje i jasne metode na koji način kontrolisati sebe i korigovati hranu koju unosimo.Alarmantni rezultati istraživanja pokazuju da je čak trećina stanovništva u Srbiji gojazna, zbog čega su dijabetes i kardiovaskularna oboljenja sve češća pojava.


<

„MI DAJEMO ZNANJE, A NE ISPISAN PLAN DNEVNIH OBROKA".EDUKACIJA TRENERANaš osnovni zadatak je da u što efikasnijoj meri smanjimo određene propuste obrazovnog sistema.Ideja je da trenerima u oblasti fitnesa omogućimo potrebno znanje, koje će biti imperativ budućih ili trenutnih poslodavaca kao i da pomognemo trenerima pri sticanju najnovijih saznanja i veština u fitnesu i naprednom treningu snage.


<

„ZNANJE I U PRAKSI, NE SAMO U TEORIJI“.SUPLEMENTACIJA U SPORTUSaradnik dr Milan Vraneš je vanredni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Studentima predaje veći broj predmeta na osnovnim, master i doktorskim studijama iz oblasti analitičke hemije i sportske suplementacije.Oblast njegovog naučnog interesovanja je sinteza, fizičko-hemijska i toksikološka karakterizacija novih sportskih suplemenata na bazi jonskih tečnosti, kao i razvoj analitičkih tehnika za detekciju i određivanje njihovih metabolita. U toku svoje naučne karijere održao je veliki broj predavanja na temu sportske suplementacije u zemlji i inostranstvu. Vlasnik je nekoliko patenata vezanih za nove formulacije sportskih suplemenata.


<

„NEMA PITANJA O SPORTSKOJ SUPLEMENTACIJI, NA KOJE NEMAMO ODGOVOR“.